top of page

Christelijke kleding met een boodschap

Trustin Clothing is een christelijk kledingmerk dat het christelijk geloof uit door style en fashion heen. Met onze kleding willen we christenen de kans geven op een modieuze manier hun geloof te uiten. Doormiddel van personalisatie willen we elke christen de kans geven om op zijn of haar manier het geloof te uiten.

 

Personalisatie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn of haar manier het evangelie van Jezus doorgeeft, daarom geven we de mogelijkheid om te werken met eigen gepersonaliseerde Bijbelteksten of afbeeldingen die het evangelie uitdragen. 

Maak dus bij ons je eigen christelijke hoodie!

 

Onze kleding op een christelijke manier ontwikkeld.

Bij Trustin Clothing hechten we waarde aan de christelijke normen en waarden die we met ons meedragen. Het belangrijkste gebod dat Jezus ons leert is om God lief te hebben boven alles en onze naaste als onszelf. Met de christelijke kleding die we maken willen we dit ook uitdragen. Daarom zorgen we ervoor dat we kleding inkopen die op een eerlijke manier is gemaakt. Zo komt de Fairtrade kleding die we inkopen uit Portugal en Bangladesh.

Portugal

Onze leverancier in Portugal draagt het GOTS label met zich mee, dit houdt in dat de kleding van organisch katoen gemaakt is. Wat betekent dat het katoen op een duurzame manier wordt geteeld en dat er geen giftige en gevaarlijke stoffen worden gebruikt voor de teelt van de katoen. Dit zorgt voor betere en gezondere werkomstandigheden voor de mensen die werkzaam zijn in deze industrie.

Bangladesh. 

De andere leverancier waar we mee werken is Stanley en Stella. Dit bedrijf is lid van de FairWear foundation. Zij streven naar betere werkomstandigheden voor de mensen in dit land. Ze maken afspraken met fabrieken over het loon, werkomstandigheden en willen absoluut geen kinderarbeid. Verder starten ze ook andere projecten, zoals bepaalde community ’s helpen met het creëren van schoon drinkwater en op deze manier helpen zij dus de mensen in Bangladesh om een beter leven te krijgen.

bottom of page